Confidential Client

Francisco, CA

Tenant Improvements in an existing 3 story buildingto increase research capabilities and provide for new programs and processes. The project involved early programming sessions with several Users representativesto definedetailed requirements and functional relationships. Schematic design options were reviewed collectivelyand in detail with each User group to arrive at optimal layouts for utilizationand workflow in limited spaces.

The labs were designed to provide long term flexibility withmodular, mobile furniture and ceiling utilities.The project presented unique challenges in mechanical and electrical design fornear capacity infrastructure that needed to be evaluated and supplemented toadequately serve new lab areas. Close coordination and communication with the client & contractor and FOLIO team’s extreme responsiveness were instrumental in delivering a project over several phases without any disruption to ongoing activities.